hej, jag suger!

miihfu4fiewhf, bloggpaus!

Borde nog sova

.. med tanken på att jag bara sov 2 timmar i natt. Är faktiskt inte så jätte trött. Men borde ändå sova. Ska snart gå ner och ta bort min ansiktsmask borsta gaddarna och sedan chatta med en söt! Sen blire film och sooooova! Puss & Godnatt!


pallar inte leta efter nån bild.. det fick bli den här! Så, skit bra, hejdå

04.03 - StuDYING

Hittaden min mattebok kl 1 inatt, sitter nu och pluggar. Ska upp om ca 3-4 timmar. Tagga. Kanske borde sova nu. Godnatt!


In fact.

Jag är så tråkig när jag bloggar, jag menar vem fan bryr sig om vad jag har gjort om dagarna. Speciellt när det inte är något roligt som hänt heller.

Tänker inte ens säga vad jag gjort idag, för vem bryr sig egentligen? HAHA! Så istället lägger jag upp lite annat tråk.. enjoy.

Hahah!!


godnatt.

CSI Miami


Haha bästa bilden! Nu blire Jersey Shore med varm oboy och grädde! Sedan somna till CSI Miami! Puss

Ny blogg.se design!


Vad tycker ni? Hiss/Diss? Själv gillar jag verkligen den! Mycket snyggare än den förra! :)

Fiiifaaan

Notering till mig själv: ha varmare kläder på mig om jag ska ut.

Vad kallt det är ute. NO KIDDING! Kom precis hem efter att ha varit ute och snackat med en kompis som inte mådde så bra och som ville snacka.
Var egentligen sjukt trött och låg i sängen halvt sovande, men när man får ett sms som det så är det klart som fan att man drar ut!

Bros before hoes. hah!

Fett va skönt det ska bli att få sova nu, godnatt!

Trust

Hejsan svejsan, har inte uppdaterat så speciellt bra. Har faktiskt glömt bort bloggen. Men i allafall den här veckan har jag inte gjort så mycket förutom att fixa med rummet och gå i skolan förstås.

Veckan...
Måndag: Skola, plugg
Tisdag: Skola, dans
Onsdag: Sjuk, träffade JP
Torsdag: Skola, var med på öppet hus för alla 99or.
Idag:
Varit med Carolina och vi kollade framförallt på filmen Trust, rekomenderar!!! Den var verkligen skitbra bara att slutet inte alls va något vidare, men ha en bra fredagskväll! ♥

Här har ni trailern.

ILoveSkype




Sitter nu och skypar med Christoffer! Han visar mig sin skola och hur man kommer till Lidingö (där han bor) från min skola! Haha, sjukt awesme! Ska dit imorgon med Filippa för att träffa Christoffer och Edvard! Men idag efter skolan gick jag hem till Carolin och fixade vårt gympapass som vi ska ha imorgon! Sen åkte jag tillbaka till skolan och var på öppet hus, chill. Men nu måste jag sova, har SO läxförhör imorgon och har inte pluggat ett skit, bra Fannie, bra -.-

Säger som Fannie

Deppmode!!!! Har fan inte lust för någonting.. Sitter för övrigt i skolan helt forever alone för att vara med på öppet hus för alla nya som ska börja.. -.-

Kul kul, men jag står väl ut.


Ibland vill man bara sjunka genom marken.

Deppmode: ON. Orkar verkligen inte gå till skolan, mitt liv är helt upp & ner just nu, bloggar när jag orkar.


Les Duponts

Hej! Sitter och skriver på min franska text! Ska upp sen och fixa mig, sedan drar jag till Medborgarplatsen och möter mami! Vi ska på öppet hus på Södra Latin, är sjukt taggad! Den verkar sjukt bra! Men nu ska jag skriva klart! Puss





©fannie- karlsonwirmen.blogg.se

mår fett med bajs.

..Är inte alls på humör, vill bara låsa in mig i mitt rum och inte gå till skolan imorgon, och jag tänker inte säga varför...

skjut mig för stunden.

Class of 2012

Hejsan! Sitter nu på svenskan och fixar våra skoltröjor som vi ska beställa! Haha, det är så mycket bättre än svenska lektionen! Var hos tandläkaren imorse för jag skulle kaaanske ta bort min tandställning, men nehep, ska dit om 3 fucking månader och då får vi SE OM JAG KKAANNSSKKE får ta bort den då. -.- Dö. Ibland hatar jag mitt liv, var sjukt taggad på att ta bort den, menmen, 3 månader är inte så långt! Men, jag kommer vara fett depp hela dagen. Måste snacka med Emmy också! My soulmate! Amiga, vi har sjukt planer för i sommar! Ni får veta dom sen! Puss


En eennnoorrmmttt charmig bild på mig och Emmy från Nice 2011! Saknar som fan! ♥

På läktaren med Carolina

har idrott nu men jag och Carolina sitter på läktaren, hon glömde idrottskläder och jag kände att jag inte mådde så bra och kände mig yr.

Uppdateringen suger, haha! Ska se till att fånga Fannie på en bild så langar hon en dagens outfit! ♥

Charmigt

Life is hard, but it's even harder if you're stupid

Säger godnatt med en av de finaste låtarna som finns.. Älskar den! / M

Happy Girl!


Shoosan shosan i stringtrosan, sitter just nu i mitt nya rum som håller på att renoveras och fixas. Har varit och handlat lite här och var idag, Ikea och ute i värmdö har hittat massa fiiiiiiiiiiina saker och jag är suuuuuuperglad! =)

Rummet kommer bli azum när det är klart, och för att inte snacka om hur mysigt det kommer att bli! Imorgon är det skola, mindre kul men skitsamma! Pussen & Kramen ♥

Så otroligt gullig.


Fyfan va hemskt, ska fråga mamma nu om inte vi kan adoptera en hund nu! Ni borde också göra det!

/Fannie

Mobilblogg: Mot Ikea...

Sitter i bilen påväg till Ikea för att köpa lite saker till mitt rum förstås.

Här har ni en dålig bild på övervåningen där jag framförallt sover ;) puss!!

 


Krossa alla fönster

Har hållit på med rummet hela dagen idag, tjockt skönt att det mesta är klart. Mest lister och sånt som ska sättas upp nu bara.

Hade egentligen tänkt gå ut och träffa någon, men nej så trött min kropp skulle bli efter allt jobb med rummet. Men värt är det kan jag lova. Älskar't redan, pusssssss från Maaaaaalin!



Ääääälskaaaaaar!!

Sjukt seg och trött

Hej på er!
Har fixat med mitt nya rum hela dagen, som jag ska byta till. Större och bättre..

Det har varit en konstig morgon. Vaknade av att Carolina var hemma hos oss och knackade på dörren till mitt rum.. Haha! Va så sjukt trött!

Men nu ska jag fortsätta med rummet så att det blir klart någongång! Pussen


about the night..

Tröötttt som fan. Kom nyss hem, har varit ute med JP och Klaus i några timmar, vi drog först till folkan och sen ut igen + att Carolina kom tillslut så att vi tog sällskap hem igen.
Har varit sjukt seg och trött hela den här dagen, knaaaaaaaas. Men får hoppas på en bra sömn om några timmar och en piggare Malin imorgon.

Ahh, pusshej.

Trööööööööööttttttt!!!

Rubriken lyder..


Degrassi: The next generation

Hej! Sitter just nu i soffan och kollar på MTVS Degrassi: The next generation! Idag efter skolan (slutade kl 12.00) Så åkte jag in till stan med Lovisa och vi åt lunch på våran prao plats! Sjukt gott, dom bjöd oss! Sjukt snällt :) Har poppat popcorn, varit ute med min hund och grannens hund och druktigt powerking (Y) Sitter nu och smsar med en söt, hörs senare Puss!


Naw, Lilly ligger och sover jätte djupt bredvid mig, haha nu snarkar hon också! Sjukt söt ♥

Naaaaaaw, typ det sötaste jag någonsin sett!


Någon, ge miiig! ♥

Freeeeedag!!!!!

Tjooooooooooooooofrääääääs! Jag är över social, alltså jag menar att jag inte är social alls.. mihihihi! och är så seg så att jag blir typ överglad och konstig.

Carolina kommer snart hit och då ska vi göra läxor.. STORT SUCK....... Men det blir nog kul i allafall. Hörs sen guzzzzaaar! ♥

Typing what you really want to say and then deleting it.

Haha, åh vad jag älskar teenagerposts tumblr sida!! Sitter och skrattar åt mig själv som en patetiskt forever alone'are..
Imorgon är det fredag, no plans at all! Får se vad som hittas på, kanske träffa en kompis!

Update: försökte hitta en som jag hoppades skulle finnas, men hittade inte så gjorde en egen.


Bussringer






Haha kärlek till den här killen! ♥

/Fannie... youtube nörden

Har du problem? Berätta!

Hej, vi har fått in en kommentar ev en tjej som gärna ville få lite stöd och hjälp på traven med hennes osäkerhet. Hon ville hålla sig anonym och det är absolut okej.

Anonym tjej säger:

"Hej, jag har läst eran blogg sen dagen ni skapade den och ni verkar vara två riktigt glada tjejer som alltid mår bra och har roligt. Jag är 13 år och är rätt så osäker och missnöjd med mitt utseende och mitt självförtroende. Jag har kompisar, men jag känner att jag inte vågar säga min åsikt eller prata så mycket för att jag inte känner att jag passar in om dom inte gillar det jag säger. Eftersom att ni båda två är söta förstår ni säkert inte hur jag menar när jag säger att jag är missnöjd med mitt utseende, men jag undrar mår ni aldrig dåligt eller känner er osäkra?"

Malins svar: Hej fina du! Vill börja med att säga tack för att du tycker att vi ser bra ut och kul att du läser och verkat fastnat för våran blogg.
Precis som du säger så stämmer det att jag och Fannie är två väldigt glada tjejer och har väldigt ofta kul ihop när vi är med varandra. Att påstå att vi alltid mår bra är verkligen att ta i. Alla mår dåligt ibland och jag kan säga att jag mår nog lika mycket dåligt som jag mår bra, 50%-50% kan man väl säga.
Som sagt så mår alla dåligt och det hör till att må dåligt ibland, mår man aldrig dåligt så kan man inte veta hur det känns att må bra, eller hur?
Eftersom du är 13 år antar jag att du i somras började högstadiet i 7an, många kan tycka att det är lite jobbigt och känna att dom inte passar in, men det försvinner för de flesta. Utseende är inget att prata om när det gäller mig. Jag ska inte säga att det bara går att försöka glömma och acceptera, för det vet jag själv hur svårt det är. Jag har haft väldigt mycket komplex med mitt utseende och har fortfarande det, självförtroende får man jobba mycket med för att man ska kunna acceptera sig själv för den man är. Försök att se det positiva med dig själv och inte allt de negativa. Prata med dina kompisar och säg vad du tycker, när du känner för det. Låter dom inte dig säga din åsikt eller tycker du e jobbig/konstig så är dom inte riktiga vänner, då får du tyvärr försöka hitta dig ett par äkta vänner som tycker om dig för just den du är. Många kramar till dig tjejen, Go girl! ♥


Fannies Svar:
Åh, va kul att du gillar våran blogg! Som Malin skrev, vi har ju alltid kul tillsamans! Men jag har också varit i en liten tonårsfas, alltså när du kommer in i puberteten så förendras din kropp väldigt mycket! Det var då jag började ogilla min kropp mer och mer, men nu när det har gått några år så har jag inte varit helt 100% nöjd men jag har varit mycket nöjdare än vanligt! Jag brukar inte "öppna upp mig" så mycket till mina kompisar, även om jag litar på dom 100% så har det inte riktigt varit en idé som jag gillat, så varje gång jag har ett problem så går jag alltid till min mamma! Mama har ju varit i puberteten/tonnåren och allt det där, jag lovar att din mamma kan hjälpa dig! Som jag sa innan är jag inte osäker eller mår dåligt nu, men förut gjorde jag det! Speciellt när jag började 7:an, då hade jag lixom inte ens gått i den skolan jag går i nu, jag kände 2 personer lite där. En hade jag inte träffat/snackat med på 2 år och den andra hade jag inte snackat med sen dagis, men allt blev jätte bra efter bara ett par veckor! Men mina råd skulle vara att du öppnar till någon familje medlem och fokusera mer på dina kroppsdelar som du gillar! Försök att tänka på sätt som du kan "framföra" dom lite mer. Hoppas att det här hjälpte, annars kan du ju skicka in fler frågor om du har några och va absolut inte blyg! Var bara dig själv, och om dina kompisar inte gillar dig så tycker jag att du verkligen borde byta kompisar! Vet ju inte vilken skola du går i men om du går i min och Malins skola kan du ju alltid komma fram till oss i skolan och snacka med oss. Visst, det kan vara lite läskigt men vi bits inte, jag lovar! Puss på dig tjejen! ♥



Jag och Fannie fick en liten idé med att skapa en ny kategori där vi bara samlar in problem som vi svarar på och försöker hjälpa er med. Låter inte det bra? Ni kan också malia in era frågor till [email protected] Kramar Malin & Fannie!

We could have had it all roling in the deep

Hej! Kom hem för inte så länge sen, eller ganska! Ska fixa min svenska uppsats som ska vara klar senast imorgon kl. 17.00 men jag ska in till stan imorgon med Lovisa och äta lunch så jag vill göra klart den idag! Men helgen kommer bli awesome iaf! Berättar mer sen, gör mellis nu Puss


Behöver verkligen nya bilder....

Early good night

Mår som sagt inte så bra.. fortfarande ont i magen, huvudet, är trött och har ingen ork alls till att gå till skolan imorn... uppdateringen blir bättre.. någon gång förhoppningsvis! :P  Hoppas att Fannie är lite bättre än vad jag är!

Pussssssen!

Tråkigt på svenskalektionen


Vi har alltid roligt ihop under lektionerna.. fast på fel ställe!

fml.

ont i magen, ont i huvudet och ingen sömn.. hej skolan!

Ryan Beatty

Dock lite wannabe Justin Bieber (♥) Men han är söt och sjunger stört bra!



/Fannie

fuck min mage.


..har sjukt ont i magen och orkar inte vara glad ikväll..HAHA.. hejsvejs bjuder på lite tråk jag hittade som låg sparat på datan. 
  • Säg aldrig att hon ska hålla käften, inte ens då hon förtjänar det.
  • Tjejer älskar kramar, krama henne.
  • Klicka aldrig upptaget när hon ringer.
  • Hon älskar när du skriver "godnatt och godmorgon" sms.
  • När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut...
  • När ni går på stan / ute och går håll henne i handen och visa att ni är ett par
  • När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen.
  • Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen...
  • Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..
  • Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan oavsett om hon inte skickar några tillbaks.

I said I'm over you. 
But every time my phone vibrates, my heart still wishes it's a text from you

I don't want a perfect boyfriend. I just want someone to act silly with, someone who treats me well & loves being with me more than anything.

When you don't hear from her, she waits for you to say something.


If you like here, if she makes you happy, and if you feel like you know her. Don't let her go!

Should I smile because you are my friend, or cry because that is all you will ever be?

10 bevis på att du är kär
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen

3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne

4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du

5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats

6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen

7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen

8. Du älskar att känna personens lukt

9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne

10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på

Fuck all of you bitches

Hej! Är så jävla trött på vissa människor, behöver mig AliceBrallis och min OffePoffe just nu, hoppas dom kommer på träningen! Men nu jävlar ska jag tagga till, fys! Är fan sjukt taggad, åt inte så bra idag (icke nyttigt) så nu ska jag träna bort det! Puss! Sen måste jag göra franska läxan, om jag pallar....

(blogg.se dampar, därför ingen bild!)

Idag är det tisdag, visste ni det?

Kom nyss hem från orminge. Följde med Carolina som skulle dit och köpa pizza. Vill egentligen hitta på någonting, men fuck till alla läxor som är tills imorn. -.-

Kuligt kuligt.. Hör av mig snart igen, jfyi.

TUMMEN_UPP

Jag é våt

Suck... Skulle bara lämna sladden och sen typ gå hem.
Inte så förvånad över att det slutar med att jag blir mulad.
Aningens kallt på ryggen efter så mycket snö innanför tröjan.. -.-

Sämst bild menmen..


hate this fucking wather....

Pruttprutt bloggen, ska precis ut och möta upp JP.. och nej det är absolut jätte ovanligt.. nej men hans dataladdare har slutat fungera så han undrade om han fick låna den tills imorn. Känner att alla tycker det är så roligt att veta så att alla sitter och antecknar just nu..

I allafall, hörs mer när jag kommer hem om jag överlever kylan.. haha! puss i röven! ♥

JÄVLA KÄRRING! (Känsliga tittare varnas!!!!!)


seriöst.. döda mig hellre än den där katten... hur fan kan man bara trampa ihjäl någon sådär. IDIOTJÄVEL. Man ser ju liksom ögat ligga där på sista bilden.. :(

skoltrött?

Hemma från skolan första dagen efter helgen. Jag orkar seriöst inte med skolan. Hejdå.

The Stig-Helmer story

Tjenamors! Vi kom ungefär precis hem från att ha varit i sickla och kollat på bio med JP och Dante. Filmen var inte den bästa, men det har väl varit skojj i allafall.

Lika kallt ute som vanligt alltså och ja juste, Jag (malin) tappade mitt fucking bajs irriterade idiot blåa busskort längst bak på buss 422. Skitsmart..

Fett otaggade inför skolan imorn.. ha det bra, puss! ♥

Aldrig fel med middag kl 22.03


Det ser fett äckligt ut, men det är jävligt gott! :)

Mot StorStaden!


Hörs sen! Kanske lägger upp en video på det jag köper! Puss

JAG ÄLSKAR DIG!


2009 vs 2012

Man ser att det är jag, men lite skillnad är det trots all! =)

Saturday

Jag säger precis som Fannie sa, GO GO GO till statestiken som höjts så mycket på bara en dag!! Bara för det bjuder jag på en 2 års gammal bild.

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Wihoo

Statestiken går bara uppåt! Jag blir så glad så jag slänger in 1 utav mina favortit videos av den bästa "youtube-kannal-ägaren" (...wtf?!..) Men iaf, Jenna Marbles!


Hahahah ;) Puss!

Jag fick en hjärtattack..


Hjärtkrossaren malin ^^,

Shoobreee !!

Kom precis hem, har varit ute sen 2 tiden ungefär. Skulle egentligen bara ut och ta luft för att bli lite piggare men det slutade med att jag mötte upp JP (det är en kompis ifall ngn undrar).

Vi gjorde inte speciellt mycket, var och kollade på bandy och fotboll och strosade omkring ute. Mina fötter igen alltså.. Aaaaahh, känslan är fan obeskrivlig.

Dessutom så krossade jag hans hjärta, HAHA!!! Bara han som fattar men han bad mig! ^^,
image description

Messi ♥


What's up with the weather?

Aningens kallt utomhus kan man väl tycka. Var ute en sväng i kyyyyyyylan med JP och Carolina i några timmar tills vi frös och drog hem till moooii. JFYI så var mina fötter så sjukt kalla att ja trodde att jag skulle behöva amputera bort dom.

Här hos mig kollade vi på Knight and Day tills Carolina behövde dra sådär 30 minuter innan filmen slutade.. Sen fick jag följa JP till korset och nu är jag hemma och ligger äntligen i min säng och värmer mig.. brrrrrrr.

Ska sätta på massa mysmusik och somna till det nu, sov så gott!

Bildbrist.

Besök min tumblr!

Hejsan svejsan! Sitter nu och klickar hem massa saker på internet medan jag är inne på min tumblr och då tänkte jag länka den! här är den: http://fanniebou.tumblr.com (jag kallas för fanniebou om ni undrar) Kram!




Taking a nap.


vaknade ju trots allt halv 4 imorse, så inte undra på att jag är en aaaaning trött (så som på bilden)! Försöker komma med bättre uppdatering senare! Pussen ♥

Frågor och Svar!


Anonym:
Har du tumblr? Är du ofta inne på tumblr? Om du är, vilken tumblr är din favorit?

Svar: Okej, jag kan börja med att säga att det skulle inte skada med att ditt namn stod med, men men jag besvarar dina frågor i vilket fall.

Jag har inte tumblr av anledningen att jag inte orkar hålla på med både tumblr och instagram och en blogg =) Jag är ganska ofta inne och kollar teenagerposts.tumblr.com och det är min favorit av anledningen att jag inte kollar några andra om jag ska vara ärlig. Den tumblr:en älskar jag för jag älskar att hitta sånt som verkligen stämmer in på sig själv!

Btw min instagram är @karlsons JFYI!

fredag den 13:de

Jag visste inte att du kände såhär... tack för att du berättade! ♥

glad_chey för några dagar sen :P

Vaknar 03:35...fuuuuuuuuuuuck.



ZzzzZzzzZZ!!

Godnatt.. ska försöka sova tidigt ikväll.

Listan

Den här listan var egentligen längre, men förkortade den för att den inte skulle bli så himla lång.. K.

KÄRLEK

Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - m.

Är du rädd för kärleken? - aa

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? - Nej, fett stolt

Snusat? - nej, men smakade när jag var 4.
Tycker du att det är coolt att supa
? - Asså det är fett coolt, vem tycker inte det!?
Gråtit inför mer än 10 personer? - yesbox
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Ja.
Har haft snöbollskrig? - Ja.
Inte sovit på en hel natt? - Japp
Varit på sjukhus? - Aa
Sovit i över 12 timmar? - Yepp
Sett en film mer än 10 ggr? - Säkert
Velat dö? - mm.
Bråkat med en vän - Haha, JA?


UTSEENDE
Hur lång är du? - jag är inte lång.

Ögonfärg? - grön
Hårfärg? - blond
Är du nöjd med ditt utseende? - Ooohneeej, absolut inte.
Är du mogen?- Öh, tror inte det ^_^ ibland kanske.

FRITID
Du har varit på läger? - Ja.

Du skriver låtar/dikter? - nej?
Du kör handboll/basket? - nee
Du kör fotboll/innebandy? - Ne, har spelat fotboll.
Du är ofta med kompisar? - När jag har tid och lust, ja

DU TYCKER OM ATT
Kramas? ÄLSKAR KRAMAR
Prata? Japp
Sova? ibland
Gå upp tidigt? nja
Lyssna på musik? aaa
Lyssna på musik i headset? mjaa
Vara på stan? beror på
Vara ensam? Aa, ibland
Att vara kär? Bådeoch

Vara i skolan? nej
Vara hemma? ja
Shoppa? japp
Kolla på film? ja

FRÅGOR
Hur många har du varit kär i? - Vet inte ens om jag var kär den gången, men 1 tror jag.
När kramade du någon sist? - För någon timma sen
Saknar du någon speciell person? - mm.
Har du svårt för att börja få känslor för killar? - Nepp, jättelätt och det SUGER.
Är du singel? - Yapp,
När fick du senast en komplimang? - Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - japp

Har du någonsin:
Varit medvetslös: - inte vad jag minns
Gjort något riktigt dumt: - ja
Gjort något du verkligen ångrar: - ja och nej. Man lär sig av sina misstag.
Åkt ambulans: - Nope
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja
Tagit droger: - ne
Vilka kläder sover du i: - Trosor och t-shirt ell
er bara trosor
Varit kär: - som sagt, inte säker.

Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej, ha
r typ aldrig varit riktigt kär.
Är du ensam nu: - FOREVER ALONE!!!!!!!!!!!!
Vill du gifta dig: - Tror det
Vill du ha barn: - Haha, osäker. Nejm
en ja det vill jag!

Senaste personen som:
Sov i din säng: - Jag?
Såg dig gråta: - kommer inte ihåg. Försöker oftast gå iväg isf.
Fick dig att gråta: - *****
Du gick på bio med: - Fan va sämst minne man har ^^,
Kramade dig: - Carolina



"slutar ni nu? det kan ni väl inte göra, jag har ju lektion med er sen."

Hahaha, rubriken är det bara jag och Carolina som fattar.

Jag och Carolina gick hem idag efter slöjden, dvs. runt halv 2 tiden för att vi hade ont i magen.. Ganska komiskt att våran mattelärare kommer förbi precis när vi står i ytterkläder påväg hem och frågar "(det som rubriken lyder)".

Jag och Carro kollade på varann utan att säga något och sen drog vi bara.. Antar att han trodde att vi var påväg ner för att ha idrott som vi egentligen skulle, undrar hur han reagerar när han märker att vi inte är på matten och alla säger att vi inte var på idrotten heller..

fett intressant för er att läsa, JAG VET! Har bara inget liv just nu och vill dela med mig av ett inlägg som ändå ingen vill läsa ^^, mihhihihihihhihihihihihihihhhhhhihihihihihihihihihihihihihih!!!!!!!

Carolina och jag i våra bästa år!

Sleepy... zz..zz..ZZ

Gaaash jag är helt utmattad! Vet dock inte varför, gjorde inget ansträngande idag, ingen träning. Efter skolan sprrraaaang jag till bussen, åkte hem, städade rummet, sedan kom Jacob och Michelle, vi åt mellis snackade, bråkade med nån tjej som dom kände (ägde ut henne jfyi) Sedan åt Micheller här och efter det så drog båda hem ♥   Men jaa, nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna och sedan soooooooooovaaaaaaa ♥ Börjar 8.10 och slutar 15.30 .. fuck. my. life.


Love you bästavän ♥

Sveeenska breee

Tjollahopp!

Egentligen har vi svenskalektion just nu men vi bad om att få sitta i korridoren. Det är här ni ska säga: K?
Vi sitter och lyssnar på musik jobbar med precis det vi ska göra. ^^,


Vi e fett heta..

Wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle YEAH


It's in my eyes where you can find out If what my mouth is saying is true.


I can say thousands of words, but if you are not looking straight into my eyes, you can't be sure it's true. Sometimes my mouth says something when my eyes tells a different story.


Första skoldagen avklarad!

.. Men jag har redan börjat räkna dagarna som är kvar tills lovet! Menmen! Dagens var ändå ganska chill, somnade dock nästan på svenskan men ryckte typ till så jag vakna. :p Fick ju också träffa Maliiiiiiiin! Henne hade jag lixom inte träffat sen helgen innan lovet, när denna blogg startades faktiskt! Wihoo, känns skönt att få vara med min boubou igen ♥ Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik .. som jag gör nu... puss... hejdå.


Foto: Kommer fan inte ihåg.. nån i klassen iaf!
"Modeller": Jag och Malin!
Redigering: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! :D D:D:D: D: d.dd: ......

Grattis Broder aka Kristoffer

Idag är det den 10 januari.. första skoldagen och brorsan fyller 17...vilket betyder att en del av släkten kommer på middag ikväll. Tjockt mys.. eller?


"I wasn't that drunk" "dude, you asked your girlfriend if she was single."

Lite allmänt sådär.



Godnatt

Ska gå och sätta på nån kräm på ansiktet, borsta tänderna och sedan sova. Börjar ju skolan imorgon. 8.10. Vilket suger. Men vi börjar med gympa! ( ♥ )

Så här känner jag mig just nu:



Problem?

Jag är ingen bra bloggare...jag vet.

Heeeejjj!!
Hann ni se videon som Fannie la upp innan den togs bort? Ni som hann se den, visst fan var den hemsk.. Att såra folk utan anledning är fan det värsta som finns.
Jag vet att jag själv kan såra andra ibland, sånt gör alla men att slå och misshandla någon är fan INTE OKEJ!

Jag vet inte om det märks mer än att mina kompisar vet om det, att jag bryr mig och tänker väldigt mycket på hur andra mår. Det är ofta jag inte tänker på hur jag själv faktiskt mår.
Även fast det är personer jag inte känner så bryr jag mig och vill ofta hjälpa till och stötta.. Den där videon var hemsk.. både tur och synd att dom tog bort videon.

All kärlek till gubben som blev misshandlad på det där sättet.. ♥

Hemskt!

Usch, hatar verkligen att se sånna här videos. Videos när människor eller djur plågas, men snälla, kolla på den här videon och sprid vidare den. ♥



/Fannie

4 bilder & 1 godnatt!

Det där med att vända på dygnet gick inge vidare.. Jag somnade halv 8 imorse och blev väckt av mamma runt 1 tiden. Bra rutiner inför skolan, det gillar jag.

Imorgon är jag hemma hela dagen, ska passa syrran eftersom att hon oxå är ledig och mamma och pappa jobbar. Känner att allt jag bloggar om är så oooooooooooointressant så att det inte finns.. puss på det!

Langar tummen, med niceaste ansiktsuttrycket på det!!!

Ut och springa

Ska ut och springa nu, ca 5km eller så drar jag till skolan och springer långa myrsjöloppet, men jag är inte säker om jag kan den,så jag springer igenom Gustavsvik till Eriksvik och sedan till förmansvägen, svårt att förklara, men vi hörs innan jag drar och firar Karolina! Och jag vet att mina bilder i inlägget under var fjortis med sträcken och all pus up, men vet ni vad? I DONT CARE! För jag är ingen fjortis "på riktigt" Kände bara för att göra så på bilderna! problem?




bajs prutt va jag ser liten ut utan smink ;) PUUUUUUUUUUSSSSSSSSS OOOOOCCCCCCH KRRRRRRRAAAAAAMMMM

Monster

Sitter just nu i mitt rum, klinkar på gitarren, har städat min garderob och ska sedan städa restan av rummet, ska också fixa Karolinas preent som jag ska ge henne imorgon, kommer bli awesome! Rubriken ger en liten "clue" till hennes present, men det är bara en litenliten del av presenten! Puss






HAHAHAH, jag orkar inte.... -.-


(+ tofflor och mössa!)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!


Fuck u jetlag

Klockan är 5:35 snart och jag har inte somnat än. Igår va man vaken i 37 timmar för att vända på dygnet.. Vafan hände med det!?

Pain in the ass..


Blackwhite vs Original

Me in pictures.

I brist på vad jag ska blogga om...

I think you're cute ^^,


Kan det inte finnas en svensk kopia av dig...

Seriously...

Jag vill bara lägga mig ner och döööö...

Jag saknar USA, mitt andra hem,  så sjukt mycket så att jag nästan gråter. Det börjar snöa när vi kommer hem, skolan börjar på tisdag och allt är bara så sjukt sämst, har inte ens gjort uppgifterna som skulle vara klara efter resan.. Palla allt det här..

Hemma hos Carolina!

Hejsan! Är nu hemma hos Carolina! ( Inte Karolina utan Carolina!) Haha, är typ bara med Karolinor/Carolinor detta lov! Nej, men vi håller på att göra vårat motionspass till gympan! Det går faktiskt ganska bra! Men nu ska vi laga pannkakor! Puss!


Malin, Jag och Carolinas arm... hittade inte någon bättre bild ;)

Bättre bild på mitt öra




Bytte örhänge imorse, känner ingenting :) Sedan ska jag pierca mitt andra öra, dock i en piercing studio... vem vet.. kanske kommer hem då med fler piercingar än bara örat! :) Men nu ska jag dra till Carolina! Puss!

Kom hem nyss...

Så därför tänkte jag berätta en del av det vi gjort... Vi...

Och universal.. Vi..

Syns inte jättebra, men jag var inte torr någonstans.

Vi..

Och...

Jag...

Och vi har...

Vi har också...

Och vi...

Vi..

Och jag...

(de ska stå kanot*)
Vi...

Och jag...

Vi...

Och så har vi såklart...

Det bokstavligen suger att vara hemma. Och den LILLA färg man fått kommer vara borta tills skolan börjar, allt känns bra. -.-  USA, jag vill tillbaka.

De som gillar skriver jag om i in och Malins blogg! @facebook

Rebecca Mankeus- En söt tjej som går i 8:an, dock så känner jag inte dig så bra!

Filippa Wirmén- Min tvilling! Nej men du är världens bästa tvilling! ♥

Michelle Marand
- Min allra bästa kompis, som jag inte har träffat på stört länge! Måste träffas NU! Älskar dig ♥

Vera Zethraeus- En skit söt tjej som jag lärde känna genom Filippa, du är verkligen en rolig och snäll kompis! ♥

Emmy Linnerborg
- Min bardomsvän som jag även var i Nice med! Sjukt snygg och rolig! ♥

Alice Hydling- Snygg och snäll tjej som jag lärde känna på återträffslägret! Måste träffas snart! ♥

Sandra Bergman- En snäll och söt tjej som jag har gått i samma klass med sedan förskolan, dock har vi inte lika bra kontakt längre :( ♥

Karolina Green- Min choklad tvilling! Sjukt rolig med en störd humor! Love you ♥

Nathalie Sundelin- Min älskade amiga! Snygg och snäll, dock så träffas vi nästan aldrig längre :( Saknar och älskar dig ♥

Tova Skeholt- En skit snäll och snygg tjej som jag lärde känna geom fotbollen! Sjukt saknad! Har inte träffat dig på forever! ♥

Filip Mörkdal- En kille i min skola som jag dock inte känner så bra!

Lovisa Ahlsved- En riktigt godbit! Söt och rolig, som jag praoade med! Vi var även i Nice tsm! ♥

Jacob Garpö- En riktig stilig grabb i min klass! Också min skjust hem från skolan! Haha :)

UPDATE: Philip Af Bjur- En snygg och snäll kille som jag snackade ganska mycket med förut, dock inte längre :( ♥

UPDATE: Linn Vänskä- Min älskade kompis, hur snygg och snäll som helst. Love you ♥

Sååå, det var alla... tror jag.. orkade inte vänta längre.. pallar inte skriva om typ 50 personer! Så jag tyckte 13 räckte! Puss!


eggooo booosst, haha... jag pallar inte.. :p

Tack gode gud

Tog hål i mitt öra när jag var liten, och i ena örat så växte det aldrig igen, jag märkte att man fortfarande kunde se hålet idag (har sett det innan) så jag provade att sätta i ett litet örhänge och det funkade!! Skit glad blev jag för jag är sjukt rädd för att ta hål i öronen, den där läskiga pistolen och allt.. :o  Sjukt glad att det inte växte igen! Lite konstigt är det ju... men jag har tagit hål två gånger i varje öra, på samma ställe, men jag är så aktiv så mina örhängen ramlade alltid ut och då växte hålen ihop... iaf på ett öra!


Puss'n