Today's outfit!

Dagens outfit! Och juste, till alla er med iPhones, följ mig på instagram! Jag heter fanniebou, på min instagram kommer bilder som inte kommer upp på bloggen, och uppdatering varje dag! :)


Did you know?

Finns säkert flera personer som redan vet ett och annat av det jag skriver nu, men what so ever...

  • Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig, bara vad jag själv tycker.
  • Jag älskar att skämma ut mig själv med mening.
  • Att jag är så sjukt kort sänker mitt självförtroende rejält.
  • Jag älskar att äta.
  • Jag har förlorat fittmånga vänner och pga det har jag förändrats som person på bra och dåliga sätt.
  • Jag föredrar frukt och bär framför allt annat ätbart, bokstavligen. Drog.
  • Jag har börjat ge upp och skita i skolan. Inte bra alls... :O
  • Jag tycker att alla ska följa mig på instagram; karlsons

Här bjuder jag på en bild från idag i skolan, visst blir man söt när man låter Evelyn, Felix och Fannie rita fritt i mitt ansikte ^_^ blickar från alla håll.. Love it. hah.

Visst är jag grym på att blogga? =)

Haha, jag är så sämst.. Ska försöka bättra på bloggandet lite, har tröttnat men suget kommer väl tillbaka snart ändå. =) Avslutade den där jobbiga bildlistan, den var så jobbig lång.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och underhåller mig med att smsa med bästaste Hampuuuuus ♥
jag idag

Sol

Så jävla varmt och skönt ute! Solen skiner och allt är bara så perfekt, är nu på väg till Lidingö där jag ska träffa Edvard och Christoffer! Har inte träffat dom på super länge! Åh, nu kom en utav mina favorit låtar upp på radion! Haha, sen ikväll så kanske jag träffad Felix men vi får se om någon av oss hinner! Förlåt för att jag inte har bloggat, mycket prov och sånt skit nu i 9an! Aja taggar till påsklovet! Kan berätta mer om det i ett annat inlägg, Puss

Här kommer en bild från när jag och Emmy åt callipo shots i skolan, GLAD VÅFFEDAG ALLESAMMANS! Har ni ätit våfflor? Det har jag iaf! Kram


24e bilden: En bild utomlands.


Spanieeeeeeeen

Onsdag

Veckan går segt. Vill ha helg, fast vem vill inte.. Höjdpunkten när man sitter i skolan är när man får händelser (likes/kommentarer/followers) som poppar upp från instagram..och då kan man ändå säga att man har sjukt tråkigt.. Skoltröttheten blir värre och värre för varje dag. Vi hade nationella labb prov i NO idag dessutom..

Är det meningen att skolan ska döda eleverna?
Feels like.

Sant, haha!

23e bilden: En bild från i somras.

Eftersom att jag är usel på att blogga så blir det 2 bilder, (inte för att jag inte brukar lägga upp fler än 1, men jaja..)

sommaren 2011.

Mår dåligt och ska på dans nu.

Kul - nej.

Vill bara ligga hemma i soffan och kolla på tv.. =( buuuuhhuuu, och vädret suger balle. Hejdå.

22e bilden: En bild på någon som du bryr dig om.

Bryr mig om många såklart.. -.-

Fannie!

Trött_chey_96

Vet inte vad det är med mig på senaste tiden, blir trött redan vid 11 tiden, det är inte alls likt mig. Kom hem för ett tag sen, har varit i stan med Carolina och fikat på Café 60. Måste bara påpeka fyfan vad jag hatar alla äckliga drägg som man träffar på överallt som vinkar att man ska komma, gör luftkyssar och visslar osv.

Jag är inte en sån person som gillar den sortens uppmärksamhet, tycker bara det är jävligt skabbigt fast okejdå, lite kul kan det vara ibland. Ska krypa till sängs och hoppas på att vakna hyfsat tidigt imorgon, för då blir det pluggdag. Det behövs verkligen.. Sov gott allesammans ♥

Mobilblogg: kallt ute

Ska möta JP nu i ett tag, det är sjukt kallt ute.. Var för övrigt med Carolina nyss som skulle hem !

Kan inte skriva mer, måste värma händerna. Puss


Varm, kall, huvudvärk, illamående, trött.

Är det några tecken på att jag ska bli sjuk eller.. Orkar inte ha såhär längre.. Är på sjukt dåligt humör också, och de är verkligen inte rätt läge för att frå huvudvärk, må illa, frysa, bli varm och vara trött.

Imorgon är det i allafall fredag, måste passa lillasyster eftersom pappa och mamma ska iväg till malmö för en skiiiiiiiiiiiiiiiit spännande sak, and I'm sorry I can't tell you guys, It's a secret.

Jaja, min uppdatering kommer att bli bättre när humöret är bättre. Hold on!

Saknar gamla tider... Faktiskt så va allt mycket bättre då. Små barn - små problem, stora "barn" - stora problem.

Mobilblogg: Dagens

Hej! Sitter nu på gympa lektionen men jag är inte med eftersom inte jag har några kläder med mig. Glömde dom imorse när jag stressade som fan till bussen, men här får ni iaf något roligt att titta på! Min klädsel för dagen! :)

Stickad tröja: Min gamla
Vit skjorta (under): En dom jag och min syster delar på
Byxor: Hollister
Skor: Belle
+jacka, halsduk, svart väska och fläta.

Ser ut som att mitt iPhone skal är svart med det är ljust blått ;)


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

(bild på mig och syster som nyfödd)

Självklart finns det kompisar och andra som ställer upp för mig, men speciellt min lillasyster är någon som oavsett hur arg jag är på henne för tillfället så kan jag alltid gå till henne och hon finns där, hon behöver inte säga någonting, bara av att veta av att hon är där betyder verkligen allt.

Sometimes your friends can switch your mood from terrible to the happiest person in the world.

Äntligen heeemma.. Var ju somsagt dans ikväll. Fannie, Jag och Carolina körde på en 3mans bugg, sen var det jag och Carolina som dansade tillsammans resten av kvällen. Ingen jävla kille fick sno henne ifrån mig.

Man blev varm, och bara nu under 10 minuter har jag proppat i mig keso med äpple + jordgubbar för man blev ju så hungrig efter 2,5 timmas dans. Stackars mage.

Nu är jag jeefliiigt trött bre, så ska lägga mig framför tvn. Känner inte att jag mår så bra heller, fryser, har ont i magen, huvudvärk + andra psykiska saker. Hah, låter som att jag är psykiskt sjuk men tjingeling.

Klockren för mina katter.

Mobilblogg: Nationella

Hejsan! Ligger nu i min säng och smsar med en söt! Ska alldeles strax dra mig ut ur sängen och klä på mig, har ju Nationella i NO biologi idag, har ganska taggad faktiskt! Har pluggat lite men jag känner nu att jag skulle behöva plugga mer, men jag får läsa boken när jag drar till skolan :) Får skjuts till skolan av Felix idag på hans moppe! Wiho :) Men vi hörd efter provet! Puss


Mobilblogg: Sov gott!

Har inte uppdaterat så bra. Men allt är sämst för tillfället. Allt bokstavligt talat suger.. Har nationellt prov imorn som jag inte tränat ett Piss till.. Inte bara de, men ååphhhhh djjdjdnskksvevsjslsbnzuelwusy€/€)-8€udde?>\^/7:6 FML!!!!!! Godnatt, sov gott!


TröttTisdag

Jag och mitt infekterade ben ska traska ner till bussen, mjukisdress och halsduk så coooziii, ni vet. Kollar på dagens träning eftersom att jag inte kan vara med. Bajs fitta på det.


HAHAH, så grymt ful bild. Bjussar bara för att den är gammal.

20e bilden: En bild på en av dina barndomsvänner.


Caroline Holmberg till vänster och jag till höger. Det var en tid då vi var allra bästa kompisar kan man väl säga. Nekar inte att jag saknar den tiden.

Infection

Sådär sjukt najs att vara infekterad i knävecket så att man inte kan gå eller böja benet. Allt blev inte heller lite värre när vi hade dansdag i skolan idag, förberedelser inför imorgon kväll då alla 9or från samskolan kommer och också ska dansa med alla 9or från vår skola.

Dansen imorgon är obligatorisk så jag känner bara.. fml. DÖDA mig nu snälla..någon. Dansen förövrigt var roligare än jag trodde, man fick lite bättre relation med alla. Jag som är en kort liten skit fick såklart alla långa killar att dansa med. Danne, Nils och Tore, haha bara några av dom.

Men imorgon kommer allt gå skit, man får inte komma i mjukis men jag kan inte ha jeans för att det skaver mot infektionen.. GILLAR DETTA! uifhf4igfierwudfjss, ni behöver inte ens läsa det här, för det är inte ens intressant och jag är på så sjukt dåligt humör.

Bajs och kiss, kiss och bajs ♥


19e bilden: En bild på dig som bebis


Gillar min haka, den andra, på första bilden.. Sådär cool som få.

Slutar med listan

Pallar verkligen inte med listan löngre, blandar ihop alla bilder osvosv. Men jaja! Sitter nu på svenskan och vi har precis fyllt i en sexualankät. Jätte kuull, nej men sen har vi engelska, sen lunch och sedan ska vi dansa från 12.30-15.15.. nånting. Jahap, nu ska vi tydlingen fylla i en till ankät, bättre än att jobba! Hörs sen, Puss.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Alltså.. jag vet inte om jag har lagt upp den eller inte, iaf... VISST ÄR JAG SÖÖÖÖÖÖT !?!??!?!?!?! <333333 Pussbajsklutt

School is killing me.

fml... brb suicide.. hah.

På väg...


Wimbledon

Tjaaaaaaaaaa, tjaaaaaaaa, är på feeeeeeeeeet med kåånstigt humör. Vet inte vad det är med mig men ska lugna ner mig med film och lite telefonsnack. Suupeeeer att göra samtidigt.

Ska se filmen Wimbledon, har inte sett den tidigare så hoppas den är bra. Har laddat upp med ljus i mitt rum så det mysfaktorn är på hög grad i mitt rum. Puss & kram - Sean Banan yiiihaaa ♥

hahahahahaaaaaaahahahhhhhahahahahahaahahahahahahah (asså wtf? What's fucking wrong with me bitches..!?)

Det godaste jag någonsin har ätit.

Den är så jävla god!!


StuDYING

Hej hej alla människor där ute i världen, sitter och pluggar till Nationella provet i NO Biologi just nu. Inte alls kul, men om man vill ha bra betyg så måste man kämpa! Ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag plugga vidare, har helt glömt bort alla bilder, men jag fixar det när jag är inne på datan och inte på mobilen som nu, ska berätta planerna för imorgon också, hörs sen! Puss!


18e bilden: En ovanlig bild.


Sandra hjälpte mig att smörja in mig imorse, det var kladdigt i över 1 timma för att hon tog så mycket... ganska ovanlig bild kanske (eller, egentligen inte? Inte för att vara jag iaf. Jag är mongo har jag lärt mig.)

She grows up too fast


Heliga Maria vad söt och puttinuttig. Tror att det här var 2009, sööötnosen vad snabbt hon växer.

Här är snutten för några månader sen, när vi va inne i stan.

17e bilden: En bild på något drickbart som du gillar.

(Kunde omöjligt bara välja en när jag satt och bläddra bland mina bilder och hittade massa..)

Allt drickbart på de 4 första bilderna är tagna utomlands, USA faktiskt och då måste jag bara påpeka att oavsett vad så är det alltid godast att dricka utomlands.

16e bilden: En bild på något ätbart som du gillar.


Hallon, Blåbär, Jordgubbar och keso. Skulle kunna leva på det, äääääälskaaaaar!

Varför vaknar jag så f*cking tidigt för..!?

..jag vill sova.. men det är ingen idé längre. Är helt klarvaken, fast ändå rätt seg ändå. Måste passa syrra idag för att mamma och pappa drog iväg till landstället. Kuuuul lixxom.

Det är skola imorn, otaggat och Jag, Carolina och en till tjej i vår klass ska iväg till Gustavsbergsgymnasiet direkt på morgonen för att se när en klass har lektion, det är till ett speciellt skolarbete som vi behöver inspiration. Hoppas inte man träffar på någon man känner dåra...

Puss till alla som börjar på bokstaven x ♥

En bild från när jag gick på cheerleading! Jag blev ju sådär grymt...ehm söt. som vanligt. hah. Om ni nu hittar mig.

Going out

Drar ut nu och träffar min soulmate, tar bussen till centrum och handlar sen drar vi hem igen antar jag och kollar på film. Det är melodifestivalen just nu, har inte riktigt hängt med så det spelar ingen större roll vem som vinnert.

Ska dra ner mot bussen nu, centrum stänger 22 så får inte missa bussen. Ha en trevlig kväll ♥

15e bilden: En person som du vill vara med.

Linnea Alsberg! ♥

men söt.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

(Jag bjuder verkligen på mig själv nu när jag lägger upp den här bilden.)

Alla mysiga sommarkvällar på landstället..

13e bilden: Du och någon klasskompis


Gammal bild..
(från vänster) Jacob, Konrad, Jag & Sofia

Saturday morning

Hej folket,

Jag ska snart iväg till sickla för att ha en liten kort stund tillsammans med mami och papi, utan syrra & brorsa. Lillasyster ska på bio med en kompis så vi lunchar på donken och sen lämnar av dom vid biografen.

Hon har verkligen börjat bli stor, kan knappt fatta, hon är 7 år och ska på bio själv för första gången med en kompis, jag ser henne fortfarande som 4.

Senare ikväll ska jag inte träffa Carolina (läs: lögn) och vi ska kanske inte sova över (läs: lögn). Haha, får se vad vi inte ska hitta på ikväll. Ha det bra, mobilbloggar när vi sitter på donken + lägger in några tidsinställda inlägg. Love ♥

Everytime you look at me, I look away. Everytime you look away, I look at you.

Carolina ska upp tidigt imorgon som vanligt på lördagar så hon kände att hon behövde dra hem, men är helt slutkörd efter allt skrattande.

Först var vi iväg till orminge, berättade det jag skulle säga och handlade lite, sen tog vi bussen hem och satt bara och snackade + kollade random videos på youtube. Snacka om hur mycket sjukt folk det finns.

Just nu ligger jag och vilar i soffan framför American Dad som går på MTV, känner verkligen hur det håller på att läka under hakan för det svider verkligen och typ kliar. Hatar när sår kliar och man inte kan klia tillbaka. Är sjukt trött och fick faktiskt sjukt ont i huvudet nyss kan sätta min egna död på att jag kommer somna i soffan när som helst. Puuuuussssss

2 bilder tagna i florida, vill tillbaka..glädjen, alla problem försvinner och det är så sjukt underbart. Kan inte vänta längre, det är 96 dagar kvar nu!!!!!


So fluffin happy!

Alltså jag vet inte riktigt hur man använder blogg appen men jag lär mig!


12e bilden: En bild från din vardag.


De flesta bilder jag tar, tar jag ju i vardagen så bjussar på en bild från bästa platsen i mitt rum. =)

People change. Memories don't.


Det får bli bilder som är någon/några veckor gamla, har inte riktigt vant mig med min nya frisyr och plåstrerna gör sig inte så fina på bild! looooove ♥

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Carolina Lehtimäki, älskade barndomsvän!

Hon vet nog allt om mig, hon dömer mig inte för mina misstag utan hjälper mig igenom dom. Hon skulle aldrig lämna mig för något dumt jag gjort, hon finns alltid där för mig och hjälper mig genom allt. Du rockar baby! ♥

That look you give your friends when someone attractive walks in the room.

Hey, äntligen är det fredag!!!

Den här veckan har gått så sjukt snabbt, säkert för att jag varit hemma 2 dagar - då brukar ju veckan gå rätt så snabbt, tycker jag. Idag var jag hos frissan och blev av med allt slitna och fick värsta behandlingen, tvättad med silverschampoo, och massa behandlingsprodukter och inpackningar.

Jag är nöjd,
eller så brukar jag alltid säga tills jag vaknar nästa morgon och tycker att mitt hår är katastrof. Håll med om att håret nästan alltid ser bra ut efter att man kommit ifrån frisören.

Jag ska snart dra ut och träffa Carolina, ganska ovanligt tycker ni va!? Vet inte riktigt vad vi hittar på, men någonting hittar vi alltid på + att jag ska berätta en sak som jag inte är så säker på om hon kommer reagera så bra på. Men hon är trots allt min närmsta vän och jag berättar allt för henne. I've to tell her about it.....

10e bilden: En bild på någon du skulle vilja lära känna bättre.


Kan inte påstå att jag inte känner henne bra min snygging, kom inte på någon som jag skulle vilja känna bättre som jag inte känner. Men den här hetingen, Denice är en grymt bra tjej som jag inte riktigt har samma kontakt med som förut.

Älskar dig pruttis!

Ny mobil!!

Heh! Jag fick min iPhone idag! Så jävla glad! Men jag ska laga mat nu, Puss! Btw, om nått är felstavat så är det eftersom jag mobilbloggar! Kram


ÄNTLIGEN FREDAG!

Sitter hemma hos Karolina nu, skulle ut ikväll med några kompisar och ha kul, men eftersom jag ska upp halv 8 imorgon så kändes det inte lika kul längre, men vi hörs imorgon för jag pallar verkligen inte blogga på en fredag, plus att jag inte är hemma, KRAMPUSSBAJS.



9e bilden: Någon i din släkt.


Mina älskade kusiner ♥

Tips - Svårt att somna?

Har ni också svårt att somna, jag har det och jag hittade flera tips som jag ska försöka testa för att se om det fungerar. Testa ni också.


Hemma från kirurgen


I'm home at the moment
. Det gick bra hos kirurgen, tog bort ytterligare ett födelsemärke som inte var menat att ta bort så jag är 3 st födelsemärken fattigare..

Pappa skjutsade tillbaka mig till skolan som planerat men gick hem direkt efter lunchen för jag kände hur jag blev yr och började kallsvettas. Beror nog på de 4+ bedövningssprutorna jag fick. Har nu plåster i ena knävecket, ett i pannan och ett under hakan där jag även blev sydd. Första gånger jag behövt sy någonting faktiskt.

Själva ingreppet kändes inte så speciellt mycket, men nu i efterhand så svider det vid det födelsemärket som dom skar bort, dom andra två skar dom + brände. Låter äckligt, blää.. Ska ta och vila lite nu, kanske plugga lite också. Kyss där bak

Bild

Har bild nu men jag ville bara slänga in ett snabbt inlägg att jag lever! Och att min audition igår gick skit bra! :) Fast det kanske jag sa igår.. jag kommer inte ihåg, men skit i det! Hörs sen, kram


©

A girl is beautiful, not hot. She is not a temperature.


Hei,

Jag tror jag börjar bli lite nervös över att ta bort födelsemärkena, föreställer mig att det allra värsta ska hända, buhu.. Om jag mår bra efteråt så går jag såklart till skolan efter så jag kan skryta med mina fina plåster, ni vet.

Men jag är nästan lite beredd på att jag kommer må dåligt efteråt, eller kommer nog vara bedövad i hela kroppen eftersom att det är födelsemärken som är lite här och var, har förberett med mysigaste outfiten, stooora mjukisar, slapp t-shirt och munktröja, that's the way I like it.

Operation imorgon

Ska iväg imorgon vid 10 tiden. Har tid hos kirurgen, blev inte lite mer skrämd när dom skrev på lappen att jag ska komma för en operation..

Det är inte riktigt så illa som det låter. Ska bara ta bort några födelsemärken som vissa sitter på irriterande ställen och vissa bara pga skönhetsskäl.

Kommer gå runt med plåster lite här och var sådär skitkul när ett av plåstrerna sitter vid käken. Jaja får väl se om jag överlever. Sist jag följde med brorsan som skulle ta bort ett födelsemärke i huvudet så höll jag på att spy av tanken att dom skar i hans huvud. Blää, kommer säkert svimma.. Jag hetsar upp mig för mycket just nu, puss hej ♥

Haha.

Tidsfördriv


  • Ditt fullständiga namn? - Malin Amanda Karlson
  • Korrekt ålder? - 15 år/5803 dagar/139284 timmar/8357090 minuter eller 501425440 sekunder
  • Längd? - Kort jävel -.-
  • Vikt? - Fråga vågen, för jag vet inte
  • Smeknamn? - Maín, Malin, Bobo (haha?), malibu, sötis och sen flera andra keffa namn.
  • Vart bor du? - Nacka, Saltsjö - Boo
  • Vad gör du på fritiden? - Är med kompisar, pluggar eller dans
  • Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Blond, stora gröna ögon, alltid glad, väldigt kort, oftast stora hoodies och typ converse.
  • Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Enklare att säga vad jag är nöjd med, för det finns så sjukt mycket jag bokstavligen hatar med min kropp. But that's life.
  • Vad är du mest nöjd med? - Mina ögon (?)
  • Vad har du för uppfattning om dig själv? - Väldigt onormal och konstig, (haha)
  • Vad vill du jobba som äldre? - Vem vill jobba? Vet faktiskt inte, funtar på arkitekt
  • Hårfärg? - Blond
  • Ögonfärg? - Gröna
  • Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag har en sjukdom som jag fick för drygt 2 år sen.
  • Kan du själv säga att du ser bra ut? - Nej
  • Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Väldigt mycket, på en skala 1-10 är mitt svar typ 20 (mitt utseende prioriteras jämt i min vardag)
  • Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Smink och klädsel
  • Någon vana? - Kolla mig i spegeln, checka fånen och bita på naglarna
  • Lyckotal? - 7 (tror jag?)
  • Vad heter din bästa vän? - Carolina Lehtimäki
  • Hur många nära vänner har du? - Har nog 4 som står mig som närmast.
  • Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Känd nej, men det är nog många som hört talas om mig/vet vem jag är.
  • Vet många personer vem du är? - Kolla frågan innan. Väldigt dum fråga :S
  • Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Alla är nog att överdriva men många.
  • När var du senast med någon kompis? - Det var nog i söndags o.O
  • Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej, det tror jag inte
  • Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Ohhgaash, det var länge sen jag sov hos någon o.O
  • Vem sov senast hos dig? - Sov och sov kan jag väl inte kalla det, men JP en killkompis låg i min soffa och kollade på film till halv 5 medan jag halvt sov. Annars är det Carolina.

  • Vill du ha ett förhållande? - Nej.
  • Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Några år äldre (läs: helst)
  • Är du kär? - Om kändisar gills så JA !
  • Tycker någon om dig mer än som vän? - Japp
  • Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Nej
  • Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Går så långt som det känns bra
  • Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Det gör jag väl, men en dålig insida gör utsidan till skit vilket som.
  • Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja (?)
  • Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? -  Ja
  • I din klass? - Aldrig


  • Har du någon fobi? - Spindlar, trånga utrymmen, simhallar
  • Har du någon allergi? - Nej
  • Vad tänker du på innan du somnar? - ALLT man kan tänka på
  • Vad är de första du tänker på när du ser en person? - beror på vem
  • Har du varit i depression? - ja.
  • Har du haft självmordstankar? - m.
  • Skulle du kunna byta liv med någon? - lätt
  • Isåfall vem då? - Adriana Lima, Kenza, Sarah Tjulander, Miranda Kerr, Selena Gomez eller Vanessa Hudgens.
  • Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Runka!!! =D
  • Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Kanske, om dom fick veta att jag gjorde det för pengar.
  • Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? -  WTF, men jag bryr mig mer om mina vänner än mig själv, så SJÄLVKLART!
  • Kunna sova ute på vintern? - Ja, faktiskt. Bara för att
  • Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - JAAAAAAAAAAAAAA, USA!!!!!!
  • Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - nej, då tar man väl hellre livet av sig än att plåga sig själv?
  • Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
  • Vad klär du dig i oftast? - Jeans/jeggins med tshirt och stor hoodie i skola osv. MJUKIS + hoodie hemma.
  • Tänker du alltid på vad du tar på dig? - JA
  • Klär du dig dyrt? - nej?
  • Vad kör du på? - ??

    Har du någonsin:
  • Snott någonting? Vad? - Ja (seriöst vem har inte gjort det av dagens ungdomar?) har snott fler gånger men en gång var det 2 kg lösgodis.
  • Blivit utslängd hemma? varför? - Ja, eller typ. Mamma och pappa orkade inte med mig så fick bo hos min mormor inne i stan. Sjukt jobbigt att ta sig till skolan varje dag med spårvagn, buss och tunnelbana. -.-
  • Druckit alkohol? - Ja
  • Rökt? - Nej
  • Tagit droger? - Jag är inte dum
  • Slagit någon? - Ja
  • Fått depressions medicin utskrivet? - Ja, men ville aldrig ta dom.
  • Bott någonstans bortsett från hemma? - Ja mormor, sen (om de gills) 1 vecka hos en kompis i Älta i 6an, sket i att komma hem, så bodde hos henne och fick egen tandborste och hennes föräldrar vande sig med att jag var där. Vi åkte till skolan tillsammans varje dag osv. + lite mer än en månad i Thailand och juste 2 veckor på sjukhus av psykiska själ under sommarlovet 2011.
  • Skolkat? - Ja?
  • Haft en jobbig period? - Hahah, oohjaa.. nu med.

    chaaaaaarmiiigt..rätt gammal.

 


9e bilden: En bild på din förebild.


Storbloggaren Sarah Tjulander, vet inte riktigt varför men hon skulle jag nog kunna kalla min förebild och hur söt är hon inte liksom.. Innan man tar och blir så snygg som henne kan man ju ta och dela med sig lite..

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Michelle ♥

8e bilden: En person som du saknar.


Fannie Wirmén, vi ses varje dag men ändå är det någonting som saknas! ♥

Stop Kony

Så hemskt.. Tryck på bilden nedanför och kom till sidan där ni kan se videon, den är 30 minuter lång och det är absolut värt att se. Dela videon vidare på facebook också, det kan ni göra »här«

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp



Jag och dunderbara kusinen Hampus ^_^ en gammal bild som jag inte lagt upp !

Some relationships are like Tom and Jerry. They tease and irritate each other, knock each other down, but can't live without each other.


Heeeeej, skolan gick segt.. och med segt menar jag segare än en... (försöker komma på något riktigt riktigt bra) ...snigel. CLOSE ENOUGH BITCH!

Är förövrigt sjukt trött och vill bara slänga allt i väggen som har med skolan att göra. Inte så speciellt smart att vara så sjukt skoltrött som jag är när man inte ens börjat i gymnasiet. Jajo-joja-jojo.. Btw, älskade jojosar när jag var liten. Ni får gärna anteckna det där om ni vill.

Kommer inte på något bra slut så vad sägs som den här.. Hejdå!

Mellis

Ska äta mellis nu, kom hem från auditionen för ungefär 20 minuter sedan! Det var verkligen sjukt kul! Träffade massa nya sköna människor! Bloggar mer sen! Kram


Sjukt Nervös!

Alltså jag är så sjukt nervös! Allt måste bli perfekt, nu ska jag försöka slappna av. Jag ska läsa texten igen medan jag äter frukost, och juste dagens probelm är ju att jag inte kommer in på Facebook! Panik! Nej men jag klarar mig, i promise! Slog i huvudet när jag vaknade, trodde jag typ hade tappat allt minne, men det hade jag inte! So that's really important you know, but you know, whatever! Wish me luck! Puss


Pluttinuttis vad jag saknar dig! ♥

At some point, you have to realize that some people can stay in your heart but not in your life.


Ett snabbt collage som jag satte ihop av bilder som jag fastnar för..

Audition imorgon

Har ju audition imorgon, hjälp! Ska vara 10.30 utanför skolan och sedan är jag där tills 16.00. Jag har ju ingen iphone så jag kan inte blogga förren jag kommer hem till min kära mac data! Alltså jag får nästan panik, jag kan ju min text, men jag måste bara komma ihåg den och kunna framföra den bra! Aja, nu ska jag sova så jag kommer upp i bra tid imorgon! Vi hörs kanske imorgon bitti innan jag drar! Puss


love you ♥

Now you're just somebody that I used to know


Hi dudes
, kom hem för ett litet tag sen från dansen. Tog det lugnt eftersom att jag var hemma från skolan idag, känner att jag kommer få många förfrågningar imorn varför jag inte var med idag på friluftsdagen (snacka om fult ord).

Kollar i vilket fall på DHW som äntligen har börjat igen, jiiiipppiiiieeeee kajjeeeeyyyy, min själ jublar inom mig. Reklamen tog precis slut, så använder det till ett skäl varför jag måste avsluta inlägget..Mihihihhihihiihihhihhhhihihihhihih, Kärlek ♥

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Haha, är den gammal nog?! Nu ska jag äta lite mellis! Puss / Fannie

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Denice Jakobsson! Älskar dig oerhört mycket.. Från jorden till månen och tillbaka!

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


2 år gammal bild på moi!

Tips till er killar!

Har du ett förhållande med någon som du vill avsluta. Det är enkelt, gör slut på McDonalds..

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Jag har haft många konstiga tider i mitt liv, så därför blir det ett kollage med flera bilder som reflekterar till de konstigaste/jobbigaste tiderna i mitt liv.

Sådär söt som vanligt o.O  (mellan 1-2 år gamla)

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


När jag var som mest fjortis i mitt liv, jag har aldrig varit en super-fjortis men här var jag som mest fjortis. Kul liv lixsom.

The United States of America in my Heart!

Godmorgon,

Är hemma idag. Kunde inte somna igår pga. att jag kände mig yr och hade huvudvärk och så vaknar jag upp av näsblod (dude wtf?).

Det är ändå ingenting som jag missar idag så det känns skönt. Klassen ska vandra och sen bada, (not really my thing if you know what I mean.)

Ska kura ihop mig med täcke och kuddar framför tha television och försöka falla asleep you know. Aningens ont i magen efter frukosten som nyligen åts upp. ♥

Två supercharmiga bilder på mig i USA, sådär supersexigt med hjälm och allt.. Typ första gången på 8 år som jag åkte rollerblades (eller rullskridskor som jag föreslår att säga).

I dream because there is no other way I could see it happen

Godnatt, hoppas ni får en bra sömn! Jag måste verkligen sova nu, borde lagt mig för länge sen med tanke på att jag gick och la mig 5 imorse.. -.- Behöver mer sömn än vad jag får.. Speciellt nu när skolan har startat igen!


Sådär lagom ful ^^

Kortfattat om mitt sportlov

Tyvärr så tog sportlovet slut igår, men bara 5 veckor kvar till påsklovet, och bara 99 dagar kvar tills sommarlov, 101 dagar kvar tills jag åker till USA... Mycket att se fram emot.

USA längtar jag självklart mest till, känner att jag behöver komma bort ifrån allting och bara rensa tankarna. Men nu ska jag hålla fingrarna borta från att skriva om USA och berätta kortfattat vad jag gjorde på sportlovet.

Mitt sportlov spenderades mycket med Carolina, vi träffade även JP ibland också och kollade på film osv. Jag och Carolina bussluffade, kollade på film, gick på bio, tjejsnackade, var i forum och så hängde vi på donken om nätterna och där träffade vi ett najs gäng som verkade gilla att haffa på oss.. Kärlek till dom asså!

Här kommer 3st bilder.

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Min fina älskling, Lilly ♥

3e bilden: En bild på någon som betyder mycket för dig


Även då vi bråkar hela tiden och är osams för tillfället så betyder du ändå mycket för mig. Det vet du. JP ♥

Instagram, följ mig!

Så lär du se en hel del bilder som inte visas häs i bloggen!  @karlsons


2a bilden: En bild på dig själv


Tired of life..

Det är mycket som känns snett just nu i mitt liv... Kan inte gå in i detalj men det handlar om mig själv, min familj, jobbiga beslut, vänskap som förstörs, skolan osv.

Livet är inte menat att det alltid ska vara perfekt, det är det inte för någon. Jag söker inte uppmärksamhet eller så, jag bara berättar hur det är i mitt liv för tillfället. Jag har gått igenom så sjukt tuffa tider i mitt liv redan nu som 15, snart 16 årig tjej men ändå tar det här väldigt hårt.

TTYL ♥

Någon månad gammal bild som passar in till inlägget.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Kunde inte bara välja en bild!  =)

Otroligt charmiga bilder, (läs: dom är gamla)

..Och ja juste, jag kommer inte att välja en bild/dag, eftersom att listan är så lång kommer det flera ca 3st/dag.

Copycat ;-)

Härmar min finis med listan som hon kör på, dock gjorde jag om den lite så att den inte blir precis likadan. ♥

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon som betyder mycket för dig.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: En bild på din förebild.
10e bilden: En bild på någon du skulle vilja lära känna bättre.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild från din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på något ätbart som du gillar.
17e bilden: En bild på något drickbart som du gillar.
18e bilden: En ovanlig bild.

19e bilden: En bild på dig som bebis.
20e bilden: En bild på en av dina barndomsvänner.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på någon som du bryr dig om.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild utomlands.



Väntar på bussen...

Suck.. Står i orminge och väntar på min buss som kommer om 9 minuter, fett ovärt, kan likaväl gå.. Men w/e.

Känner mig en aning ofräsch efter 1,5h träning.. Så om någon va/är i orminge runt 7 tiden och såg en trött liten tjej i röd jacka så kan det varit jag.. Haha. Puss på rumpis!


New start!

Tjooofrääääs!

Eftersom att Fannie börjar blogga igen så fick jag mig en kick i baken och känner att jag också borde börja. Så en ny start nu då! Ska på dans just nu, slänger upp en mobilinlägg när jag sitter på bussen och så uppdaterar jag självklart efter också!

Puss!

Grattis snygging!

Grattis min fina vän! Hoppas du får en underbar dag! Loveyou! ♥


TODAY IT'S MONDAY


2a bilden: En bild på dig själv.


Before I die...














Plus såååå mycket mer, aja. Nu blir det Jersey Shore (♥) Puss! /Fannie

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Okej, jag är med alldeles för mycket människor för att välja ut några stycken... orkar verkligen inte skriva alla namn här skriver så här ist: Alla i min klass, min familj, mitt underbara fotbollslag, konfirmations gruppen, massa personer i skolan/andra klasser och alla mina fina vänner. Försökte skriva alla namn men det blev alldeles för många!


Jag pallade inte fixa en fin, ni får nöja er med denna!

Just like everybody else..

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snäll.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

/Fannie

Sista dagen av sportlovet.

Hej! Lyssnar nu på musik medan jag tränar till min audition på onsdag. Imorgon är det ju skolan också, är inte direkt super taggad men jag är inte precis depp. Ska bli mysigt att träffa alla och höra vad dom har gjort under lovet! Måste speciellt snacka med min fina vän Sara eftersom hon säkte in till X-factor!!! Så det är jag super taggad på att höra! Men nu ska jag fortsätta öva! Puss


BAJS PRUTT HEJ ♥

Svar på tal;



Fannie Svarar: Själv har jag skickat in 7 val. Första valet är på Internationella Engelska Gymnasiet inriktning teater (har audition på onsdag, panik!) Sedan humanistiska och samhälle (båda på Engelska Gymnasiet). Sedan sökte jag till Värmdö Gymnasium, 2 olika samhälles linjer där, sedan sam.utland på Nacka Gymnasium och Samsam och sist men inte minst så sökte jag Samsam på Kärrtorp Gymnasium. Kommentera igen om du vill veta mer! Puss

Malin Svarar: Jag ville i första hand söka till Internationella Engelska Gymnasiet samma som Fannie, men där fanns inte riktigt den inriktningen som jag är ute efter så det blev tillslut inget alternativ för mig trots hur mycket jag än skulle vilja gå där.
Men min första val blev på NTI gymnasiet, estetisk inriktning - media, andra val blev Mediagymnasiet också estetisk inriktning - media och som sista val (jag valde bara 3) så blev det på Nacka gymnasium samma inriktning fast Bild och formgivning.

Som Fannie skrev, har ni mer funderingar är det bara att fråga på, fastän om vi typ halvt lagt ner bloggen så svarar vi om det är något ni undrar. Kramar!

1 Mars 2012


Grattis säger jag till både Justin Bieber (18 år idag, love of my life, lol) och Isabel (15 år idag, en utav mina närmsta kompisar) ♥